Huiswerkbegeleiding op maat in Oldenzaal
Telefoon: 06-45969992

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Marque Huiswerkbegeleiding met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Marque Huiswerkbegeleiding aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

Hoewel Marque Huiswerkbegeleiding alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is het niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Marque Huiswerkbegeleiding worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Marque Huiswerkbegeleiding uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Marque Huiswerkbegeleiding worden onderhouden wordt afgewezen.

Hoewel Marque Huiswerkbegeleiding al het redelijkerwijs mogelijke in het werk stelt om deze site virusvrij te houden, kan het hiervoor geen garantie geven en aansprakelijkheid voor virussen is uitgesloten. U wordt daarom geadviseerd alle op het internet algemeen gangbare en mogelijke veiligheidsmaatregelen te nemen, voordat u informatie van deze site ophaalt.

%d bloggers liken dit: