Begeleiding op maat in je eigen school
Telefoon: 06-45969992

Examentraining 2018

Binnenkort vindt u hier meer informatie over de examentrainingen 2019

  • met veel vertrouwen het examen in
  • 2 daagse examentrainingen voor bijna alle vakken
  • in de meivakantie, vlak voor het examen

Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je nog beter voor te bereiden op de eindexamens biedt Marque Huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om examentrainingen te volgen op één van de locaties van het Twents Carmel College. Dit jaar zijn de examentrainingen op de locatie De Thij.

Hoe ziet onze examentraining eruit?
Onze trainingen richten zich op het bieden van structuur, overzicht, het leren omgaan met examenvraagstukken en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. In kleine groepen word je klaargestoomd voor het examen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van verschillende examenbundels, oefenmateriaal en de Eindexamensite van VO-content. Het materiaal bestaat uit de meest actuele examenstof en de examens van voorgaande jaren. Er wordt stevig geoefend je ontvangt persoonlijke feedback.

Je zult al gauw merken dat jouw kennis, inzicht en zelfvertrouwen zullen toenemen. Marque werkt met een team van jonge begeleiders die zorgvuldig worden geselecteerd en getraind. Zij zijn erg gemotiveerd om jou naar de beste resultaten te helpen!

Trainingsblokken
De examentraining voor de leerlingen van alle locaties van het Twents Carmel College vindt plaats op de locatie De Thij.

Vakken
Vmbo: Biologie, Engels, Wiskunde. Economie
Havo: Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Engels, Geschiedenis, Nederlands, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, M&O
Vwo: Engels, Biologie, M&O, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie

Wanneer?
Er worden twee blokken aangeboden.
Blok 1 is op (nog niet bekend)
Blok 2 is op (nog niet bekend)

De training begint elke dag om 9.00 uur en eindigt om 15.30 uur.
Eén trainingsblok gaat over 1 vak en duurt twee dagen. Je kunt je voor 1 of 2 blokken inschrijven.

Voorbereiden
Je kunt je het beste voorbereiden op de training door de examenstof van tevoren door te nemen. Het is aan te raden om ook vast goed na te denken over de vragen die je tijdens de training wilt stellen. Wij adviseren je de vragen op te schrijven zodat je straks niet die ene vraag vergeet te stellen waar je mee zit. Zo leer je meer van je examentraining.

Praktische informatie
We kunnen de trainingen aanbieden tegen een gunstig tarief. De kosten bedragen €140,- voor één blok van twee dagen training.

Aanmelden
Aanmelden is nog niet mogelijk.