Huiswerkbegeleiding op maat in Oldenzaal
Telefoon: 06-45969992

Examentraining 2019

De examentraining is i.v.m. te weinig deelname afgelast.

  • met veel vertrouwen het examen in
  • 2 daagse examentrainingen voor bijna alle vakken
  • in de meivakantie, vlak voor het examen

Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je nog beter voor te bereiden op de eindexamens biedt Marque Huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om examentrainingen te volgen op één van de locaties van het Twents Carmel College. Dit jaar zijn de examentrainingen op de locatie Lyceumstraat.

Hoe ziet onze examentraining eruit?
Onze trainingen richten zich op het bieden van structuur, overzicht, het leren omgaan met examenvraagstukken en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. In kleine groepen word je klaargestoomd voor het examen.

De methode Examenoverzicht: lesmateriaal bij je examentraining

De beste methode bij je examentraining.
Bij de examentraining maken we gebruik van Examenoverzicht: dit is de hoogst gewaardeerde trainingsmethode die op dit moment verkrijgbaar is. Het materiaal bestaat uit een complete samenvatting, oefenstof en de examens van voorgaande jaren. Er wordt stevig geoefend je ontvangt persoonlijke feedback.

Je zult al gauw merken dat jouw kennis, inzicht en zelfvertrouwen zullen toenemen. Marque werkt met een team van jonge begeleiders die zorgvuldig worden geselecteerd en getraind. Zij zijn erg gemotiveerd om jou naar de beste resultaten te helpen!

Trainingsblokken
De examentraining voor de leerlingen van alle locaties van het Twents Carmel College vindt plaats op de locatie Lyceumstraat.
De training begint elke dag om 9.00 uur en eindigt om 15.30 uur.
Eén trainingsblok gaat over 1 vak en duurt twee dagen. Je kunt je voor 1 of 2 blokken inschrijven.

HAVO:

donderdag en vrijdag
25-04 en 26-04
maandag en dinsdag
29-04 en 30-04
donderdag en vrijdag
02-05 en 03-05
Economie
Engels
Wiskunde B
Wiskunde A
Biologie
Scheikunde

 

 

 

VWO:

donderdag en vrijdag
25-04 en 26-04
maandag en dinsdag
29-04 en 30-04
donderdag en vrijdag
02-05 en 03-05
Engels Wiskunde B
Wiskunde A
Biologie
Economie
Scheikunde

 

 

 

 

VMBO:

Wij bieden op verschillende dagen training aan voor VMBO leerlingen. Je kunt kiezen uit verschillende vakken. Je mag zelf weten met welk vak je bezig gaat. Je mag 2 dagen met 1 vak bezig zijn maar ook bijvoorbeeld 1 dag met Engels en 1 dag met bio. Je maakt zelf je keuze. Onderstaand schema laat zien op welke dagen welke vakken worden aangeboden.

maandag en dinsdag
29-04 en 30-04
donderdag en vrijdag
02-05 en 03-05
Engels
Nederlands
Geschiedenis
Economie
Wiskunde
Aardrijkskunde
Biologie
Economie
Nask 1 & 2

 

 

 

 

 


Voorbereiden

Je kunt je het beste voorbereiden op de training door de examenstof van tevoren door te nemen. Het is aan te raden om ook vast goed na te denken over de vragen die je tijdens de training wilt stellen. Wij adviseren je de vragen op te schrijven zodat je straks niet die ene vraag vergeet te stellen waar je mee zit. Zo leer je meer van je examentraining.

Praktische informatie
We kunnen de trainingen aanbieden tegen een gunstig tarief. De kosten bedragen €175,- voor één blok van twee dagen training, inclusief de boeken t.w.v. € 30,- (deze mag je behouden zodat je ze ook na de training kunt blijven gebruiken)

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk maandag 15 april 2019.

 

%d bloggers liken dit: