Huiswerkbegeleiding op maat in Oldenzaal
Telefoon: 06-45969992

Over ons

Even voorstellen

Marque Huiswerkbegeleiding wordt gecoördineerd door Marc Vreeswijk en Karien van Benthem, twee ervaren docenten uit het voortgezet onderwijs.
Specialisaties: huiswerkbegeleiding bij alle vakken, leerlingbegeleiding, studie- en planningsvaardigheden, sociale ondersteuning, ICT in het onderwijs, ondersteuning bij onderwijsprocessen, het menselijk brein in onderwijssituaties.

Onze medewerkers

 


Kevin Leuwerink
Vestigingscoördinator, locatie TCC Lyceumstraat

Bachelor Technische Informatica en Master Human Media Interaction

Eind 2016 ben ik begonnen als huiswerkbegeleider op TCC De Thij en nu ga ik dus aan de slag als vestigingscoördinator in Losser. Ik ben eigenlijk altijd al geïnteresseerd geweest in hoe het leerproces in elkaar steekt, maar wist daarvoor eigenlijk nooit dat ik zo’n passie voor het onderwijs heb. Het feit dat de leerlingen progressie maken en dat ik daar een steentje aan heb mogen bijgedragen geeft mij ontzettend veel voldoening. Mijn doel is om iedere leerling de begeleiding te geven die hij of zij nodig heeft - structuur, discipline, motivatie, hulp bij plannen of hoe je het best kunt leren, extra uitleg - iedere leerling is weer gebaat bij iets anders. Met behulp van een persoonlijk begeleidingsplan zorgen we ervoor dat ze vooruitgang boeken, met als uiteindelijk doel natuurlijk dat onze hulp niet meer nodig is.


Ik heb mijn bachelor Technische Informatica afgerond aan de Universiteit Twente en heb daarna de master Human Media Interaction gevolgd. Ik ben dus vooral van de exacte vakken (waarin ik op het moment ook veel bijles geef), maar ook de talen lagen mij vroeger goed. Verder doe ik in mijn vrije tijd aan judo. Ik zie uit naar een goede samenwerking met de leerlingen en ouders.

Mirella de Jong
Vestigingscoördinator, locatie TCC Losser en TCC Denekamp

Leerkracht basisonderwijs en Speciaal onderwijs, coach- en ondersteuner,
bijles Nederlands, geschiedenis en economie.


Onderwijs zit me in het bloed
Vanuit mijn passie voor het werken met leerlingen heb ik na de HBO-PABO volledig gericht op ondersteunen en coachen van kinderen met leer-, ontwikkelings- of gedragsproblemen. Wat ik hierin heb meegekregen is dat elk kind uniek is en dat er met aandacht en respect met deze diversiteit omgaan dient te worden. Het beste in hen naar boven halen geeft mij motivatie en voldoening.
Als moeder van twee leerlingen op de middelbare school weet ik uit de praktijk hoe leerlingen omgaan met het huis- en leerwerk. Ieder kind is weer gebaat bij andere aanpak. Ik probeer ze inzicht te geven in wat hun verantwoordelijkheden zijn, hulp te bieden bij het plannen en het maximale uit hen zelf te halen.Beppie Heilen
Vestigingscoördinator, locatie TCC de Thij

Docent Nederlands
Leerkracht basisonderwijs


Huiswerk maken is voor veel leerlingen (en ouders) een last. Maar wat is het fijn als het af is, je goede cijfers haalt én plezier hebt in school. Daarbij helpen is dankbaar werk.
Mijn jarenlange ervaring als groepsleerkracht in het basisonderwijs en als docent Nederlands aan het ROC, komen mij hierbij goed van pas.


Huiswerkbegeleiders:

Onze huiswerkbegeleiders zijn gespecialiseerd in een vak, profiel of richting.
Ze zijn afgestudeerd op het VWO en volgen op dit moment een universiteit (Twente of Nijmegen) of de Saxion Hogeschool in Enschede.


Overhoorders:

Onze overhoorders zijn talenvolle leerlingen van het Vwo.

 

%d bloggers liken dit: